Mutare surpriză pe scena politică. Eugen Tomac, președintele PMP, anunță revenirea în forță a partidului. Surpriza politică vine înainte de alegerile din 2024.

Eugen Tomac face o mutare surpriză pe șcena politică. Europarlamentarul a avut un mesaj tăios pentru cei care ar atenta la acapararea structurii politice. Acesta a precizat că se dorește desființarea partidului pe care îl conduce.

Eugen Tomac, plan pentru redresarea PMP

Oficialul este de părere că o alternativă de dreapta ar pune capăt tuturor piedicilor din calea PMP. Partidul s-a confruntat în ultimii ani cu numeroase impedimente, inclusiv în instanță.

„De doi ani trăiesc una dintre cele mai ciudate experiențe politice. Conduc un partid pe care toată lumea îl vrea desființat”, afirmă liderul politic.

Eugen Tomac a afirmat că Partidul Social Democrat ar fi încercat să destrame partidul pe care îl conduce. De asemenea, europarlamentarul a fost la fel de acid și la adresa oficialilor din PNL.

„PSD a încercat să rupă PMP în zeci de bucăți, dar nu a reușit. I-a păcălit doar pe câțiva oameni ce vânau funcții cu orice preț.PNL a dorit o fuziune și și-a imaginat că, afișându-se cu un discurs de vulpe șireată, va înghiți din mers o nucă tare. Nu i-a mers.”, a arătat el.

9

Decizia europarlamentarului

Liderul politic de vina și pe alte structuri care ar încerca să dezbine partidul pe care el îl coordonează. Europarlamentarul îi asigură pe simpatizanții partidului PMP că va lupta în continuare pentru acesta.

„Din interior, o grupare ce are carențe mari în a înțelege noțiuni elementare de democrație și care disprețuiește acest partid, s-a aliat cu toate formațiunile și toate instituțiile care ne pot hărțui, dar nu le va merge. Mă și amuză deja când îi întâlnesc pe holurile instanțelor din București, disperați, neputincioși și plini de ură. Oameni slabi, lipsiți de caracter. ”, a arătat Eugen Tomac într-o postare pe Facebook.

Europarlamentarul are promisiuni mărețe și pentru anul 2024.

„Românii vor avea în 2024 cel mai de succes proiect politic de dreapta pe care să-l voteze cu încredere și mândrie. Cred în polul de dreapta, iar noi îl vom construi pentru români, pentru România!”, arată postarea europarlamentarului.

Partidul Mișcarea Populară a fost lansat de Fundația Mișcarea Populară. Acesta a fost creat după viziunea fostului președinte al statului, Traian Băsescu.