Sursă foto: stiridecluj.ro

În timpul lucrărilor de reabilitare a căii ferate Cluj-Oradea, din localitatea Poieni, muncitorii au găsit 5 proiectile explozive. Echipa pirotehnică din cadrul ISU Cluj a intervenit la fața locului pentru a le asana.

,,Echipa pirotehnică din cadrul ISU Cluj a intervenit în această seară pentru a asana cinci proiectile explozive, calibru 152mm, găsite în timpul lucrărilor de reabilitare la liniile de cale ferată de pe raza localității Poieni. Polița a asigurat perimetrul până la sosirea echipei pirotehnice a ISU Cluj, după ce acestea au fost găsite de către muncitori de pe șantier”, a declarat ISU Cluj.

Muncitorii au găsit 5 proiectile explozive de calibru 152 mm. Echipa pirotehnică din cadrul ISU Cluj a intervenit la fața locului pentru a le asana și pentru a cerceta zona în căutarea altor muniții rămase neexplodate.

În urma cercetărilor, inclusiv cu detectorul de metale, nu au fost identificate alte muniții în apropierea celor descoperite.

,,Mâine dimineață specialiștii ISU Cluj vor merge din nou la fața locului pentru a asista pe parcursul lucrărilor ce urmează în zonă și a verifica și elimina posibilitatea de a mai fi și alte muniții sau elemente de muniții acolo”, declară ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.