Mirela Vaida a mai făcut o gafă monumentală. Pprezentatoarea emisiunii Acces Direct, a devenit, din nou, victima celor mai crude comentarii, pentru ceea ce a spus în direct.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct s-a încurcat în dantelării în încercarea de a le face urări de bine telespectatorilor. Deși aparent a vrut să le ureze un an nou plin de bucurii și împliniri celor de acasă, a sfârșit prin a le ura cât mai multe nenorociri.

„Vă dorim încă de la început de an multă sănătate, bucurii, liniște, pace, să avem cât mai puține subiecte despre necazuri și cât mai multe despre nenorociri, însă din păcate și acestea fac parte din viața de zi cu zi a noastră”, a spus Mirela Vaida în timpul emisiunii.

Clipul a devenit viral pe internet, iar internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii la scurt timp.

„Mulțumim la fel! La toată familia ta și la tot ce iubești tu!” / „Am prins asta la TV, dar m-am gândit că nu am auzit bine” / „Cel puțin e sinceră” / Doamne ajută, mulțumim asemenea. Foarte drăguț că te-ai gândit la noi” / „Îmi place că ăla o aprobă din cap” / „Nu se poate așa ceva!” / A vorbit de toți banii” / „Săraca, a avut prea multe emisiuni cu Vulpița și Viorel”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, potrivit Fanatik.

Acuzată că și-a pus cariera pe primul plan nu are grijă de copii

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a fost ținta unui val de critici în mediul online. Unele dintre mesaje au fost chiar umilitoare. Ea a fost acuzată că este preocupată prea mult de cariera ei și că nu are grijă nici de casă și nici de cei trei copii.

Deranjată de aceste acuzații, Mirela Vaida a mărturisit că are o bonă care se ocupă de cei trei copii, dar că își face toate treburile de mamă, după ce vine acasă de la serviciu.

„Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic, pentru că sunt toată ziua plecată și că, de fapt, am oameni plătiți care fac totul. Cine nu știe, normal că vorbește. Eu știu foarte bine cum mă ocup de casa mea și de copiii mei. Într-adevăr, am o bonă, pentru că nu avem cu cine să îi lăsăm când plec eu la serviciu. Trebuie să fie cineva cu ei.

Bona este deja parte din familia noastră, de mai bine de șase ani, dar, în rest, sunt mamă cu normă întreagă și cred că este normal să fie așa. Toate mamele au serviciu, după care vin acasă, fac mâncare, spală, calcă și asta înseamnă să fii mamă. Nu e nicio chestiune pe care o fac eu în plus sau în minus”, a declarat Mirela Vaida, pentru spectacola.ro.