Mira și-a dorit să se bucure de o vacanță pe tărâmuri tropicale, însă a avut parte de una dintre cele mai urâte experiențe, după ce s-a întors din Bali, acolo unde a fost câteva zile cu iubitul său.

Mira se bucură din plin de un succes răsunător pe partea muzicală. Are piese care au devenit hituri, a urcat și s-a menținut în topurile muzicale de la radio și Spotify, iar numele ei a ajuns să fie cunoscut și la nivel internațional. Anul 2022 a fost unul plin de proiecte și de muncă, așa că s-a gândit să se relaxeze la început de an.

Mira, experiență neplăcută în vacanță

Artista a plecat alături de iubitul ei să se relaxe în Bali, pentru câteva zile. Doar că, lucrurile nu au stat exact așa cum și-a dorit, aceasta având parte de o experiență neplăcută în timpul vacanței.

Se pare că, artista s-a ales cu o toxinfecție alimentară destul de dură, care a făcut-o să se simtă extrem de rău. Și nu e doar atât, din ce le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare, potrivit Cancan.

„N-am făcut niciodată în viața mea”

„Am parte numai de belele în vacanță. Story-ul pe care l-ați văzut aseară mi-a pus capac. Am făcut toxiinfecție alimentară. N-am făcut niciodată în viața mea, e prima dată când fac și este groaznic, groaznic. Am dat la boboci toată noaptea și să mergi așa, în starea asta, pe zboruri de 17 ore, vai, nu. Nu doresc nici la dușmani”, a spus celebra cântăreață pe InstaStory.