Sursă foto: stiridecluj.ro

Pe data de 16 august, miercuri, în jurul orei 15:00, a avut loc un tragic accident rutier în care a fost implicată o mașină înmatriculată în Cluj, la intrarea în Grecia.

”A avut loc un accident în Grecia în care a fost implicată o mașină cu numere de Cluj. O familie, soțul si soția au murit, iar copiii sunt în spital. Poate îi cunoaște cineva să vină măcar la copii”, a povestit o româncă din Grecia, potrivit stiridecluj.ro.

Cetățenii români aflați în Grecia au distribuit numărul de înmatriculare al mașinii în speranța că vor putea contribui la ajutorarea copiilor afectați.

Familia călătorea către România, revenind în Cluj, când s-a produs accidentul tragic. Conform presei grecești, doi adulți și-au pierdut viața pe loc în timpul coliziunii, în timp ce cei doi copii, cu vârstele de 7 și 11 ani, au fost grav răniți.

Impactul dintre mașina clujeană și un TIR a avut loc la kilometrul 18 al autostrăzii Salonic-Serres, care leagă Salonicul de granița greco-bulgară.

Cei doi copii se află internați la Spitalul General Papageorgiou din Salonic. Băiatul în vârstă de 11 ani se confruntă cu răni serioase și este sub tratament la clinica de chirurgie a spitalului. Fratele său, în vârstă de 7 ani, prezintă răni mai puțin grave și nu se află în pericol.

Cei doi adulți decedați în accident sunt rezidenți ai comunei Florești. Alina Schmidt-Coposciuc și Roland Schmidt dețineau un apartament în complexul rezidențial Luxor din Cluj, unde locuiau împreună cu cei doi băieți.

Soții Schmidt provin din Sighetul Marmației.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.