Sursă foto: servuscluj.ro

În cursul nopții trecute, pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca, mai multe containere de gunoi au fost cuprinse de flăcări. Existau riscuri ca incendiul să se extindă și să afecteze un autoturism din vecinătate, însă intervenția promptă a pompierilor a împiedicat propagarea focului.

„La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stins incendii, unde au găsit mai multe pubele, pentru colectarea deșeurilor, cuprinse în totalitate de flăcări, fiind în pericol de extindere și la un autoturism parcat în apropiere.

Focul a fost lichidat imediat, însă partea laterală a autoturismului a fost deteriorată de căldura degajată până la sosirea echipajelor operative. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cel mai probabil focul a izbucnit din cauza unei neglijențe privind fumatul.

Pe această cale reamintim cetățenilor pericolul reprezentat de nerespectarea regulilor privind fumatul în producerea incendiilor, dar mai ales obligativitatea respectării normelor generale de apărare împotriva incendiilor, respectiv OMAI nr. 163/2007”, a declarat ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.