Sursă foto: servuscluj.ro

Miercuri dimineață, la ieșirea din Huedin către Poieni, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două mașini. Mai multe persoane au fost examinate de către medici, însă nu a fost necesar transportul acestora la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe DN1E60, la ieșirea din orașul Huedin către localitatea Poieni.

La fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate. Patru persoane au fost consultate de către echipajul SMURD fără a fi transportate la spital.

Echipajele operative ale ISU Cluj au asigurat acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate în accident, a asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor precum și alte măsuri privind siguranța persoanelor implicate în accident”, a declarat ISU Cluj.

Pompierii atrag atenția șoferilor asupra importanței pregătirii mașinilor pentru condițiile meteorologice schimbătoare! Verifică dacă dispui de tot ce este necesar pentru a evita surprizele pe drumurile acoperite de zăpadă sau polei:

  • Asigură-te că dispui de anvelope adecvate în stare bună.
  • Păstrează lanțurile antiderapante în portbagaj.
  • Verifică starea bateriei autoturismului înainte de venirea iernii.
  • Asigură-te că ai un kit de urgență, care să includă o pătură, apă potabilă, lanternă, un săculeț cu nisip și o lopățică. Acest kit poate fi de mare ajutor în situații de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.