În contextul răspândirii utilizării soluţiilor GenAI, compania SolvIT Networks vine cu o nouă propunere adresată pieţei. Liferay OpenAI Content Wizard este un proiect generat prin folosirea bibliotecii JavaScript React.

Proiectul Liferay oferă integrare content GenAI şi integrare cu furnizori automaţi de traduceri ca să uşureze procesul de traducere. Printr-o singură apăsare de buton, se poate traduce un articol întreg sau o pagină în limba de care este nevoie. De asemenea, se poate configura Liferay pentru a capta conţinut şi imagini automat prin intermediul integrărilor OOTB AI.

În mod similar, generarea imaginilor este la fel de facilă. Utilizatorul trebuie doar să tasteze o adresă, fără să aibă nevoie de cunoştinţe tehnice suplimentare. Când este corect integrată, GenAI poate fi folosită şi la crearea de structuri complexe de date, cum sunt produse comerciale, ierarhii de pagini, baze de cunoştinţe şi seturi de date personalizate. Liferay suportă o abordare vizuală, low-code a structurilor de date care alcătuiesc automat un set complet de interfeţe Headless API.

O aplicaţie Headless separă nivelul de prezentare şi instrumentele asociate de alte componente funcţionale principale ale unei platforme software. Asta înseamnă că în cazul oricărei platforme care suportă Headless se pot folosi cele mai bune tehnologii de prezentare pentru o instanţă de utilizare specifică. În plus, multe firme au nevoie tot mai multă de integrare cu dispozitive IoT şi puncte de contact care necesită conexiuni specializate şi interfeţe utilizator. Cu ajutorul unei platforme Headless, se pot folosi cele mai bune opţiuni în acest scop, flexibilitatea în scop de integrare rămânând intactă.

Instrumentul Liferay OpenAI Content Wizard este disponibil pe GitHub. El poate ajuta la generarea a peste zece tipuri de conţinut în Liferay, oferind nenumărate oportunităţi de a fructifica instrumentele AI.

Prin parteneriatul cu Liferay, SolvIT Networks aduce în România, pe lângă unul din cele mai avansate portale din piață și un portofoliu vast cu servicii de înaltă calitate, specializate în implementarea și personalizarea avansată a portalelor pe nevoile clienților.