Au început lucrările de întreținere curentă și periodică pe drumul județean DJ 103V (DJ 107M) – Vălișoara – DJ 107L

Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean Cluj a început lucrări de întreținere curentă și periodică pe drumul județean DJ 103V (DJ 107M) – Vălișoara – DJ 107L. Scopul principal al acestora este să asigure o circulație rutieră normală și sigură. În total, lucrările de întreținere vizează un sector de drum cu o lungime de peste 7 kilometri, situat între pozițiile kilometrice 9+300 și 16+541.

”Lucrările au rolul de a asigura locuitorilor din zonă un acces rapid şi în condiţii de siguranţă la drumul judeţean 107M Luna de Sus – Vlaha – Săvădisla, drum care face legătura în mod direct cu drumul naţional DN1, dar și cu drumul județean DJ 107L care oferă noi rute, mult mai scurte, spre Cluj-Napoca, Cheile Turzii sau Turda”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În cadrul acestei etape, se desfășoară operațiuni care includ întreținerea părții carosabile prin repararea denivelărilor și tasărilor. De asemenea, se va proceda la umplerea gropilor cu material asfaltic, se vor realiza lucrări de întreținere la poduri și podețe, iar timpanelor acestora li se va face reparația necesară.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *