După ce soția sa  i-a stricat campania electorală și s-a afișat cu o geantă de la un brand de lux din străinătate, George Simion îi ia apărarea soției sale.

George Simion a postat recent o fotografie în care îi încuraja pe români să cumpere și să susțină afacerile românești în detrimentul celor străine. Asta deși soția sa umblă cu genți de mii de euro de la branduri internaționale.

Soția lui George Simion ar purta, de fapt, genți fake

În imaginile postate de o membră USR, Ilinca, soția liderului AUR, apare cu o geantă scumpă pe umăr, într-un magazin de haine.

„Asta se ascunde în spatele patriotismului de carton al liderilor AUR: nu doar că una spun și alta fac, dar sunt fix la fel ca vechii politicieni, pe care la televizor îi combat atât de vocal.

Se afișează cu obiecte de lux, pe care majoritatea românilor nu și le pot permite și pe care nu le pot justifica din munca pe care o fac”, a scris pe Facebook Alexandra Oană, membră USR.

George Simion

Simion a ținut să explice faptul că Ilincăi îi plac magazinele second hand, iar geanta cu care a fost surprinsă o are dinainte să fie cu el. Dând astfel de înțeles că acum soția sa nu ar mai cumpăra de la alte branduri din străinătate.

„Eu am întrebat-o pe Ilinca și mi-a spus că avea geanta înainte să fie cu mine, că a luat dintr-un magazin, ei îi plac magazinele second hand” a afirmat Simion. A ținut să explică că soția sa a dat 100 de euro pe geantă.

Soții Simion se pozează prin România, dar merg în străinătate

Mai mult, cu toate că liderul AUR promovează patriotismul și nu de puține ori a lansat critici la adresa străinilor, faptele sale îi contrazic ideile. Cei doi soți își petrec adesea vacanțele în afară. Însă, pe rețelele sociale postează poze din diverse locuri din România.

Soția lui George Simion are 25 de ani și a terminat Facultatea de Drept. Ea nu a fost atrasă niciodată de zona politică. Drept pentru care, ea nu dorește să urmeze o astfel de carieră, lucru confirmat inclusiv de George Simion.

Cu toate că a fost întotdeauna rezervat în ceea ce privește viața sa privată, liderul politic a menționat că își dorește să aibă mai mulți copii alături de Ilinca. Cei doi s-au căsătorit în 2022, iar la nunta lor au fost peste 10.000 de invitați.