Sursă foto: stiridecluj.ro

Doi câini au fost supuși unui act de cruzime pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca chiar în prima zi a anului de către trei tineri. O locuitoare din Cluj a adus la cunoștința publicului acest incident prin intermediul unui grup dedicat protecției animalelor din oraș. Femeia susține că un bărbat a fost martor la această acțiune barbară. După ce cazul a fost adus în atenție publică, polițiștii clujeni au anunțat că au început investigațiile în legătură cu presupusele infracțiuni de ucidere intenționată a animalelor, fără drept și acte de cruzime împotriva acestora.

„Update: A fost Noemina, dar nu i-a mai găsit, inițial. Au fost mutati spre sinele de tren, iar cel mic a fost omorât în bătaie. Un domn a oprit și a zis ca 3 tineri îl scuturau și loveau. Nu punem poze, este absolut oribil.

E pe calea Someșeni, mai spre Dezmir de Selgros. Cel mare e mort, lovit de masina, metis sau chiar rasa Rottweiler. Asta micul pui dormea pe cel mort, e speriat și un pic agresiv. Nu am reușit să-l prind, i-am dat doar de mancare! E o frumusete, imi e teama sa nu-l lovească și pe el vreo masina”, a povestit clujeanca pentru grupul Protectia Animalelor Cluj.

După ce incidentul revoltător a fost adus la cunoștința publicului, polițiștii au inițiat anchete pentru a investiga cazul.

„La data de 1 ianuarie. polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Biroul Pentru Protecția Animalelor au demarat cercetări sub aspectul infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și schingiuirea animalelor, întrucât la aceeași dată au identificat cadavrele a doua exemplare canine, în zona căii ferate de pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca.

Unul dintre cele două cadavre, de rasă „metis”, prezenta urme vizibile de violență. Acestea au fost ridicate de către reprezentanții D.S.V.S.A. în vederea efectuării necropsiei.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru identificarea persoanelor vinovate și tragerea la răspundere a acestora”, declară IPJ Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.