Cine e omul propus de Băsescu premier, recuperat de Piedone și pus să candideze la sectorul 1? Nimeni altul decât Liviu Negoiță, considerat unul dintre primarii perfomanți ai Capitalei, dar care -in explicabil – a ales să nu mai candideze. Acum, vrea să revină!

Piedone cnadidează la primăria București din partea Partidului lui Dan Vociculescu. La primăria sectorului 1 Piedone îl propune pe unul din oamenii în care Băsescu a avut mare încredere pe când era președinte.

Liviu Negoiță a fost propus la primăria sector 1.

Liviu Negoiță fusese desemnat, în 2009, premier de către președintele Traian Băsescu. A fost deputat între 1996-2000 și 2000-2004 (pe listele partidului PD). În 28 iunie 2004 a demisionat din funcția de deputat, fiind ales primar al Sectorului 3 din București. A fost reconfirmat în aceasta funcție la alegerile locale din 2008, din primul tur.

În mod absolut surprinzător și dubios, a ales să nu mai candideze la primărie.

Cine e omul propus de Băsescu premier, recuperat de Piedone și împins să candideze la sectorul 1?
După mai bine de un deceniu, a fost racolat de Cristian Popescu și Dan Voiculescu și trimis să canmdideze la primăria sector 1.

Și Piedone e un „dalmațian” care s-a lansat în PSD și care acum candidează din partea Umaniștilor lui Voiculescu.

Candidaţii PUSL pentru București: Primăria Generală – Cristian Popescu; Sectorul 1 – Liviu Negoiţă (fost primar al Sectorului 3); Sectorul 2 – nu s-a decis încă; Sectorul 3 – Vasile Negrilă; Sectorul 4 – Daniel Băluţă (actualu primar PSD); Sectorul 5 – Vlad Piedone (fiul lui Cristian Piedone), Sectorul 6 – Bogdan Pintileasa.