Sursă foto: stiridecluj.ro

Câțiva locuitori din Cluj apelează la sprijinul Primăriei într-o dispută cu vecinii lor. Aceștia reclamă că un vecin care a anunțat că va deschide un atelier de croitorie desfășoară activități care perturbă viața în comunitate.

Nemulțumiți, acești oameni susțin că în curtea lor comună ajung zilnic mai multe mașini și un număr crescut de persoane, ceea ce afectează negativ calitatea vieții în zonă.

„Locuiesc în Cluj-Napoca pe B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 60. La aceasta adresă un apartament este închiriat unei persoane care a declarat că deschide un atelier de croitorie.

În timp s-a dovedit ca desfășoară alte activități care perturba viața în comun. Curtea noastră s-a transformat într-un „du-te-vino” de mașini și oameni. Vă rugăm să verificați autorizațiile de funcționare ale acestei persoane, precum și acordul dat de vecini pentru desfășurarea acestor activități”, s-a plâns unul dintre vecini.

Aceasta nu a fost singura plângere: „Se desfășoară activitate constantă cu publicul, până la ore târzii, fluctuație mare de persoane și mașini. Vă rugăm să verificați dacă există autorizații pentru a desfășura activități în locație, acordul vecinilor și schimbarea destinației spațiului”, s-a mai plâns o persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.