Sursă foto: servuscluj.ro

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a demarat procesul de eliberare a abonamentelor gratuite și cu reducere pentru studenți, masteranzi și doctoranzi cu vârsta sub 30 de ani, înregistrați pentru anul universitar 2023-2024 la universitățile din Cluj-Napoca, la forma de învățământ cu frecvență. Potrivit noului regulament, studenții înscriși la forma de învățământ cu frecvență în instituțiile de învățământ superior acreditate beneficiază de gratuitate. Primăria municipiului Cluj-Napoca suportă 10% din costul abonamentelor, în timp ce 90% sunt acoperite de către minister.

Abonamentele sunt încărcate pe cardurile de transport la Centrele de vânzare carduri ale CTP.

Pentru a evita aglomerația și pentru a reduce timpul de așteptare, se recomandă programarea online prin intermediul butonului „SOLICITARE ABONAMENTE PENTRU STUDENȚI” de pe site-ul www.ctpcj.ro sau de pe link-ul: https://e-primariaclujnapoca.ro/ctp/. Pentru ridicarea cardului/abonamentului, este necesar să prezentați următoarele documente:

  • Cartea de identitate
  • Cardul de transport (dacă îl dețineți deja)
  • Carnetul de student (vizat la zi, dacă nu ați fost găsiți în Sistemul informatic al învățământului).

Pentru abonamentele metropolitane aprobate de comunele Apahida, Baciu, Chinteni, Ciurila, Florești, Gilău, este necesar să aveți domiciliul stabil în raza comunei respective sau să prezentați o adeverință de la Primăria UAT-ului privind acordarea gratuității.

După aceasta, abonamentul va putea fi reîncărcat trimestrial sau lunar de la automatele din stații, înainte de expirarea abonamentului de pe card.

Pentru a găsi lista centrelor de carduri, puteți intra AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.