Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL pentru funcția de primar al Capitalei și președinte executiv al partidului, lansează lista pentru europarlamentare.

Aproape 5000 de oameni au venit din toată țara la evenimentul de lansare, organizat la Sala Palatului. Piedone le-a spus de pe scenă că prezența lor în sală este ca o „operație pe viu”.

Cristian Popescu

Cristian Popescu Piedonesunt plăcut impresionat să văd Galațiul. Salut Prahova, salut Constanța, Argeșul, Timișul. Salut Bucurști. De fapt, de aici plecăm, o inimă într-o singură inimă, a spus Piedone, în deschidere.

Candidatul pentru fotoliul de primar al Capitalei, a făcut referiri la orașul pe care vrea să-l administreze, după 10 iunie.

Bucureștiul, împărțit pe litere, pentru mine și pentru voi toți, care așteptați ca în acest București să se întâmple ceva, l-am împărțit pe litere și sună cam așa: București, Binele Unește Comunități, Unește Români, Exprimă Speranță, Trăiește Inimi.

Cristian Popescu

Piedone acuză că politicienii au uitat să „rezoneze cu frecvența Bucureștiului”.

Avem 34 de ani, de la Revoluție. Aceleași Mării, aceleași pălării, aceleași promisiuni cu care politicul se antrenează cu două, maximum șase luni înainte de campanie, uitându-vă în cei patru ani de mandat.