Deputatul USR Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei, a afirmat sâmbătă, la conferinţa partidului Forţa Dreptei, că prin măsurile preconizate a fi adoptate pentru reducerea deficitului bugetar, PNL şi PSD distrug clasa de mijloc şi „subminează economia”. Potrivit acestuia, „guvernarea de dragul guvernării nu este o opţiune”, el susţinând că România are nevoie de un guvern care să facă reforme.

Claudiu Năsui „Avem o problemă cu deficitul bugetar în România. Au explodat cheltuielile şi acum PSD-PNL, noul partid-stat, îşi doreşte să rezolve această problemă prin a strânge cureaua tot a contribuabililor, tot a celor care muncesc şi plătesc taxe şi impozite în România, distrugând astfel clasa de mijloc şi subminând astfel economia.

Soluţia liberală este reducerea cheltuielilor. Şi după ce tăiem cheltuielile, haideţi să ajutăm economia! Haideţi să ajutăm românii care muncesc şi plătesc taxe şi impozite în România prin a reduce fiscalitatea ,uncii care a aberantă în România!”, a afirmat Claudiu Năsui în discursul ţinut, în calitate de invitat, la conferinţa partidului Forţa Dreptei, organizată sâmbătă.

Acesta a afirmat că „guvernarea de dragul guvernării nu este o opţiune”, el adăugând că România are nevoie de o guvernare care să facă reforme.