Sursă foto: stiridecluj.ro

Un caz șocant a avut loc în județul Sălaj. O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost vândută de proprii săi părinți unei familii din județul Mehedinți, contra sumei de 3.500 de euro. Tânăra a apelat numărul de urgență 112 și a informat autoritățile că a fost supusă unui act de viol de către fiul familiei care a achiziționat-o, și că era constrânsă să se căsătorească cu acesta.

Părinții adolescentei au decis să o vândă și au obligat-o să se mute din județul Sălaj într-o localitate din Mehedinți, pentru a trăi cu familia băiatului pe care era forțată să-l ia de soț. Detaliile șocante ale situației au fost aduse la cunoștința autorităților atunci când tânăra a cerut ajutor și a relatat că a fost victima unei agresiuni sexuale comise de către tânărul cu care era forțată să se căsătorească, amândoi fiind minori.

„A trebuit să întrețină și raporturi sexuale cu băiatul familiei respective, de asemenea, minor al familiei respective”, a afirmat Adrian Bidilici, director general DGASPC Mehedinți.

Minora a fost preluată de către polițiști și se află în prezent într-un centru gestionat de DGASPC Mehedinți, unde primește consiliere. Ofițerii de poliție continuă investigațiile în acest caz. Potrivit informațiilor furnizate de Antena 3 CNN, minora urmează să fie transferată la un centru al DGASPC Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.