Adjunctul șefului IPJ Cluj a rămas fără permis pentru 90 de zile, pentru conducere cu viteză excesivă

Sursă foto: stiridecluj.ro

La sfârșitul lunii iulie, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj a fost oprit pentru conducere cu viteză excesivă în localitatea Livada din județul Cluj. Potrivit informațiilor furnizate de surse judiciare, persoana în cauză ar fi Constantin Ilea, adjunctul comandantului IPJ Cluj. El a primit o amendă și i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

„La data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au oprit în trafic, în localitatea Livada, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din Cluj-Napoca, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, surprins cu aparatul radar în timp ce rula cu 103 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, ca măsură complementară, s-a dispus reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile”, a declarat IPJ Cluj.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *