Sursă foto: stiridecluj.ro

O descoperire șocantă a fost semnalată, duminică după-amiază, în municipiul Turda, solicitând intervenția pompierilor din localitate pentru a recupera un cadavru din albia râului Arieș. Autoritățile au trimis și un echipaj de poliție la locul incidentului.

„Echipajele noastre au desfășurat împreună cu polițiștii o intervenție în această după-amiază, pentru a recupera un cadavru din apele râului Arieș. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat”, declară ISU Cluj.

Pe data de 3 decembrie, în jurul orei 15:40, Poliția municipiului Turda a primit un apel la numărul de urgență 112, informând că în râul Arieș, în zona unui complex comercial din Turda, a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă formată din polițiști, însoțiți de echipaje ISU Cluj, care au procedat la recuperarea cadavrului din apă.

Primele investigații la fața locului nu au evidențiat urme vizibile de violență pe corpul persoanei decedate. După identificarea sa, s-a confirmat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani, domiciliat în municipiul Turda.

În legătură cu acest incident, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar autoritățile intenționează să stabilească circumstanțele exacte ale decesului după efectuarea expertizei medico-legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.