Sursă foto: stiridecluj.ro

Autoritățile județene au început lucrări de întreținere pe drumul județean 107R (DJ 107L) între localitățile Filea de Jos, Filea de Sus și Săcel (DJ 107M).

Acest sector de drum asigură o conexiune directă între drumul județean DJ 107L, care traversează zona lacurilor de pescuit de la Ciurila și se continuă către Rezervația Naturală Cheile Turzii, și drumul județean DJ 107M, care oferă acces spre zonele montane Valea Ierii și Stațiunea Băișoara. Lucrările sunt concentrate pe un segment de 7,3 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 21+350 și 28+650.

Intervențiile presupun tratarea denivelărilor și compactarea terenului, asigurarea drenajului prin curățarea șanțurilor și rigolelor, și ajustarea acostamentelor conform profilului dorit.

În faza a doua a proiectului, se vor efectua reparații ale suprafeței carosabile prin umplerea gropilor cu asfalt și tratamentul denivelărilor pe întreaga lungime a sectorului, înlocuirea sau adăugarea de acostamente, refacerea părților din teren afectate, îmbunătățirea aspectului drumului prin tăierea vegetației de-a lungul traseului, nivelarea drumurilor laterale prin compactare, reparații și întreținerea podurilor și podețelor, și instalarea de elemente reflectorizante pentru a spori siguranța circulației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.