Sursă foto: servuscluj.ro

Compania de Apă „Someș” a anunțat că a început lucrările de extindere a rețelei de apă potabilă în localitățile Borșa, Borșa Cătun și Giula din județul Cluj.

În prezent, aceste localități au rețele de apă potabilă, dar nu acoperă toate străzile și ulițele. Extinderea rețelei de distribuție va permite tuturor locuitorilor din cele trei localități să aibă acces la apă potabilă, înlocuind sursele individuale actuale, cum ar fi fântânile și izvoarele.

„Extinderea rețelei de apă pentru toți locuitorii comunei Borșa este dublată de introducerea serviciului de evacuare a apelor uzate. Lucrările la canalizare sunt și ele începute, motiv pentru care ne așteptăm ca, odată cu finalizarea ambelor investiții, calitatea vieții locuitorilor de aici să cunoască o îmbunătățire substanțială”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Lucrările de extindere a rețelei de apă se vor desfășura pe o perioadă de cel mult 18 luni și vor acoperi o distanță de 6,25 kilometri.

Valoarea totală a contractului de lucrări este de 2.021.592 de lei, cu finanțare asigurată de către Consiliul Județean Cluj din fondul special constituit din redevența și impozitul pe profit colectate de forul administrativ județean și redistribuite pentru investiții către Compania de Apă „Someș”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.