Sursă foto: servuscluj.ro

În fiecare ediție a festivalului Electric Castle, EC Village este casa a peste 20.000 de oameni, iar acum prinde culoare prin plantarea a 2.000 de copaci într-o primă acțiune ce-și propune să transforme campingul festivalului.

Sâmbătă, peste 80 de voluntari au participat la o acțiune de plantare organizată de Electric Castle în zona care devine, în fiecare an, cel mai mare camping de festival din țară. Fanii evenimentului și membrii echipelor EC și Banca Transilvania au plantat 2.000 de arbori, primul pas într-un proiect gândit pentru următorii 3 ani. În total, peste 10.000 de copaci vor fi plantați pe o suprafață de aproximativ 10 hectare.

„Construim de la zero, an de an, un mini oraș care oferă toate facilitățile celor ce aleg să trăiască experiența festivalului 24/24 de ore, timp de 5 zile. Ne dorim să aducem un plus de confort pentru toți participanții dar și un impact pozitiv, pe termen lung, pentru o zonă care, deocamdată, e doar un câmp deschis”, spune Tudor Costinaș, Head of Communications EC.

Publicul manifestă un interes constant pentru campingul festivalului, iar în ultimele ediții, zona a fost ocupată la capacitate maximă. Crearea viitoarei „păduri” va adăuga spațiilor de relaxare, grătarelor sau food court-urilor, care sunt create lângă structurile de cazare, un plus de verdeață și umbră. Cu 3 luni înainte de începerea celei de-a 9-a ediții, o mare parte dintre aceste structuri de cazare sunt deja vândute.

Ediția a 9-a a Electric Castle va avea loc între 19 și 23 iulie. Festivalul a anunțat deja întregul line up pentru această ediție, cu peste 300 de artiști confirmați în program. Printre aceștia se numără Macklemore, The Chemical Brothers, George Ezra, Iggy Pop, Pendulum și Jamie XX ca și headliners.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.