Sursă foto: servuscluj.ro

Vineri, Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a discutat despre planurile pentru realizarea Aquapark-ului la Cluj-Napoca, un proiect amplu care este conceput să fie deschis pe tot parcursul anului.

Aquapark-ul este propus să fie construit pe o suprafață de 5 hectare în cartierul Grigorescu, acolo unde a funcționat anterior ștrandul Sun. Planurile includ două clădiri principale, împreună cu multiple bazine (inclusiv pentru copii), zone de joacă și săli de fitness.

„După discuții în comunitate am venit cu propunerea de a realiza acest aquapark pe 5 hectare de teren în Grigorescu”, a declarat primarul Emil Boc.

Primarul a subliniat că aquapark-ul va avea o capacitate de aproximativ 3.000 de persoane pe zi în timpul verii, oferind două zone distincte pentru relaxare, împărțite în modul următor: 800 de locuri în interior și 2.200 de persoane în exterior. Proiectul include construcția a două clădiri: una destinată bazinelor și activităților indoor, iar cealaltă va facilita accesul în timpul sezonului estival. De asemenea, se va amenaja o zonă de divertisment pentru familii, care va include tobogane, un bazin cu valuri, piscine pentru adulți și copii.

Costurile estimate pentru construcția aquapark-ului din Grigorescu variază între 20 și 40 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.