Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat în toamna anului trecut. Antrenorul și-a refăcut viața, dar impresara recunoaște că încă nu s-a împăcat cu ideea despărțirii.

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost una cu scandal. Lupta dintre ei continuă în instanță, dar antrenorul și-a refăcut deja viața. Impresara nu a putut însă să treacă peste separare, iar acum a și explicat de ce îi este atât de greu să accepte situația.

„Cred că frustrarea mea nu a fost că a plecat Regehcampf, că în locul lui vin 1.000 de Reghecampfi de zece ori mai buni. Este vorba despre faptul că s-a distrus o construcţie fabuloasă, la care am lucrat singurică.

Mi-a fost foarte greu să construiesc un imperiu, o avere, o familie şi o reputaţie. Am rămas lângă el pentru că avea ceva ce am înţeles de la început. Era docil și puteai construi cu el”, a spus Anamariaa Prodan la podcastul „Tare de tot“, moderat de Viorel Grigoroiu.

Acuzat de infidelitate

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial pe 19 noiembrie 2022, dar problemele în căsnicia lor au apărut în urma cu ani buni. Impresara spune că, în final, infidelitățile partenerului eu au dus la separare.

„Stăteam cu Laurențiu de vorbă și îi spuneam: Te rog, oprește-te. Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc“, a mărturisit impresara.

A pierdut în instanță

Anamaria Prodan a primit o lovitură dură și în procesul de divorț intentat de Laurențiu Reghecampf. Magistrații de la Judecătoria Buftea au admis în întregime cererea antrenorului și au decis desfacerea căsătoriei din culpă comună. Impresara solicitase ca fostul ei soț să fie găsit vinovat în procesul de divorț.

De asemenea, judecătorii au mai admis în întregime și programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf. În plus, cei doi vor avea custodie comună în cazul fiului lor Bebeto. Acesta va locui în continuare cu mama lui, dar aceasta nu va putea lua singură decizii în ceea ce îl privește. Anamaria Prodan ceruse custodie exclusivă.

Magistrații au stabilit și câ antrenorul va plăti o pensie alimentară de 1.600 de euro pe lună. Lupta în instanță însă continuă, deoarece sentința nu este definitivă, iar Anamaria Prodan a contestat-o deja.