Tristan Tate a fost arestat împreună cu fratele lui într-un dosar în care sunt acuzați de trafic de persoane și viol. Deși imaginea lui nu este cea mai curată, bărbatul a avut parte de multe relații cu persoane cunoscute din showbizul românesc, printre care și Bianca Drăgușanu. Iată ce spunea diva despre el, la scurt timp după despărțire!
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete din showbizul românesc, fiind vizată de paparazzi datorită relațiilor sale amoroase. Deși acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gabi Bădălău, în trecut diva a avut mai multe idile nereușite. După despărțirea oficială de tatăl copilului ei, Victor Slav, blondina s-a afișat alături de Tristan Tate, milionarul care a fost arestat pe 29 decembrie sub acuzația de trafic de persoane și viol.

La vremea respectivă au apărut multe imagini în spațiul public în care Bianca Drăgușanu părea extrem de îndrăgostită. Totuși, iubirea lor a durat doar trei luni, finalizându-se cu o ceartă în fața unui restaurant de fițe din București:

„Da, la un restaurant ne-am despărţit, aşa e. Înainte să ne despărţim, am avut discuţii, pentru mine era premeditată asta cu despărţirea, la modul… nu a fost prima oară. Am avut discuţii. Tot i-am zis că nu mă regăsesc, nu mă recunosc, nu mă face fericită, nu îmi mai place. De atunci ne-am promis că o să fim civilizaţi şi nu o să mai vorbim unul de altul’, susținea diva la vremea respectivă.

Diva a explicat faptul că relația ei cu Tristan Tate nu a funcționat din cauza imaturității de care dădea dovadă milionarul:

„Tristan era prea… copil. Nu era băiat rău, nu a fost niciodată violent cu mine și, totuși, era campion la kickboxing, dar nu era genul care să bată femei. Ne-am despărțit pentru că aveam interese diferite, dar el este un om cu suflet foarte bun’, a menționat Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

Cu toate că inițial Bianca Drăgușanu nu a avut cuvinte jignitoare la adresa fostului său partener, ulterior Tristan Tate a făcut o declarație care a scos-o din minți pe divă:

„Am avut tunsori care au rezistat mai mult decât relația mea cu Bianca’, spunea Tristan Tate.

Bianca nu a stat pe gânduri și a venit imediat cu o replică, negând faptul că s-a iubit cu milionarul în 2018:

„Relație? Ce relație? Am avut o singură iubită în 2018 și nu este ea aceasta’.