Anamaria Prodan a reacționat dur la auzul informației că ar putea să scoată o piesă împreună cu manelistul Dani Mocanu. Celebra impresară a ținut să pună capăt oricăror speculații și a făcut un apel categoric în acest sens.

Anamaria Prodan a reacționat dur după ce au apărut zvonuri privind o colaborare muzicală cu Dani Mocanu. Ea a ținut să pună capăt speculațiilor cu privire la presupusa piesă pe care ar scoate-o cu manelistul.

Impresara a dezmințit, în exclusivitate pentru Antena Stars, o astfel de posibilitate și s-a arătat deranjată de faptul că activitatea ei pe TikTok ajunge în presa mondenă.

În weekend, Anamaria Prodan a făcut un live pe TikTok alături de fina ei, Andreea Tonciu, iar după ceva timp a intrat și Dani Mocanu. La un moment dat, manelistul a dat de înțeles că ar vrea să colaboreze muzical cu impresara și de aici ar fi pornit informația referitoare la o piesă pe care ar putea s-o facă împreună.

Întrebat de impresară dacă va scoate o melodie nouă, manelistul a răspuns: „O să scot marţi sau miercuri!”. „Trebuie să faci melodie cu mine şi cu naşa, Dani!”, i-a transmis Andreea Tonciu, iar Dani Mocanu a fost de acord: „Veniţi la mine acasă, că sunt în arest la domiciliu, am studio aici, am tot ce trebuie, facem ceva frumos!”.

Anamaria Prodan, reacție tranșantă în ceea ce privește o posibilă melodie

În ciuda acelei apariții, Anamaria Prodan a avut o reacție tranșantă și a ținut să sublinieze că „nu face melodii cu nimeni”, iar ceea ce s-a întâmplat în cadrul acelui live de pe TikTok era doar o distracție între prieteni.

„Vă rog respectuos, şi aşa în general, rog presa să se oprească să facă speculaţii pe baza numelui meu! Eu nu fac melodii cu nimeni, dacă fac eu melodii cu cineva, anunţ.

Faptul că pe TikTok mă distrez cu prietenii mei, asta nu înseamnă că trebuie făcute ştiri! Eu cred că jurnaliştii adevăraţi pun mâna şi fac ştiri adevărate, nu stau să se uite noaptea pe TikTok, să câştige nişte bani de la anumite trusturi de presă.

Dacă iei de pe TikTok subiecte, asta nu inseamnă că un jurnalist munceşte”, a transmis Anamaria Prodan la Antena Stars.

Dani Mocanu a lansat deja o piesă pentru Anamaria Prodan

Trebuie spus că Dani Mocanu a lansat deja o piesă pe care i-a dedicat-o Anamariei Prodan, după ce aceasta s-a separat de Laurenţiu Reghecampf.

Acum un an, Dani Mocanu a lansat o piesă cu dedicație pentru Anamaria Prodan, având versurile „Dețin cașcaval ca banca / De o întrețin și pe Prodanca / Ascultă la mine, mami / Nu sunt o problemă banii”. Mai mult, Dani Mocanu i-a făcut o nouă declarație de dragoste Anamariei Prodan, într-un comentariu pe Facebook. „Anamaria te iubesc, atât îți spun”, a scris Dani Mocanu.