Ca și cum divorțul de Laurențiu Reghecampf și bătaia cu acesta nu ar fi fost destul, Anamaria Prodan a simțit nevoia să intervină și în scandalurile altora. De această dată, impresara ține partea bărbatului.

Alex Bodi s-a despărțit, din nou, de Ema Uta. Decizia lui a stârnit un val de reacții în mediul online, iar unii dintre internauți au început să creadă că Bodi ar putea să se împace cu fosta lui soție, Iulia Sălăgean. Anamaria Prodan a comentat decizia luată de Bodi.

Despărțirile dintre Alex Bodi și Ema Uta au devenit un eveniment la ordinea zilei. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a decis să renunțe la relație pe care o avea cu makeup artistul. Multe persoane care îl urmăresc pe rețelele de socializare  l-au criticat pentru hotărârea luată, dar au fost și alți oameni care l-au felicitat. Printre ei se numără și Anamaria Prodan.

Impresara i-a transmis un mesaj lui Alex Bodi după declarațiile pe care le-a făcut în privința relației pe care o are cu mama copilului lui, Iulia Sălăgean. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost impresionată de modul în care afaceristul a vorbit de fosta sa parteneră. Anamaria Prodan a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Bodi. „Felicitări!!! Puțini bărbați mai sunt pe lume….restul”, a scris Prodan pe Instagram.

Alex Bodi a reacționat după despărțirea de Ema Uta

Ema Uta a fost cea care a confirmat despărțirea de Alex Bodi. Omul de afaceri a explicat care au fost motivele care au dus la despărțire celor doi. Bodi a declarat că s-a înțeles foarte bine makeup artistul și că au căzut de comun acord asupra mai mult punte de vedere, dar a existat un lucru care l-a deranjat foarte mult pe afacerist.

Ema Uta a fost foarte deranjată de relația pe care iubitul ei o avea cu fosta soție, Iulia Sălăgean. Bodi a explicat că Ema i-a acceptat copilul, dar nu și relația pe care o avea cu fosta parteneră. Afaceristul a mai adăugat că mereu va purta discuții cu Iulia pentru că a fost alături de el în cele mai grele momente și ea se ocupă de creșterea fetiței.

„Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, dacă nu îmi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot.”, a declarat Alex Bodi, potrivit spynews.ro.