Amanta lui Vladimir Putin, de nerecunoscut. Ce s-a întâmplat cu Alina Kabaeva

Internauții au criticat-o dur pe Alina Kabaeva, despre care se spune că ar fi amanta președintelui rus Vladimir Putin, pentru felul în care i s-a schimbat aspectul fizic. Fosta gimnastă ar fi de nerecunoscut.Amanata lui Putin, de nerecunoscut. Internauții au criticat-o dur pe Alina Kabaeva pentru felul în care arată. În ultima sa apariție publică, fosta gimnastă avea fața umflată.Alina Kabaeva a mers la Minsk, unde a felicitat-o pe Irina Leparskaia, antrenoarea principală a echipei de gimnastică ritmică din Belarus. Fosta gimnastă a optat pentru un costum alb ca zăpada. Nu este un secret faptul că presupusa amantă a lui Vladimir Putin preferă hainele scumpe și nu ezită să apară în public purtând ținute de la branduri scumpe.Însă altceva a atras atenția internauților. Aceștia au observat că fosta gimnastă a căpătat câteva kilograme în plus, fața îi este umflată, iar fruntea sa pare bombată.Majoritatea internauților sunt de părere că Alina Kabaeva arată așa din cauza operațiilor estetice nereușite. Unii dintre ei chiar glumesc că a început să semene cu Vladimir Putin: „Gimnasta a devenit brusc foarte asemănătoare cu Putin, de parcă ar fi operată de același chirurg”.„Deci acesta este Putin în fustă și machiat!”, „Ceva cu care nu seamănă cu ea însăși, un Botox”, „De ce mi s-a umflat fața? Păducelul nu a făcut bine? Tipul a stors bani pentru vodcă?” , „Doamne, ce om înfricoșător. Nu o cană, ci un fund de cauciuc cu ochi” „Ce groază, a devenit urâtă”, au mai comentat câțiva internauți.
Alina Kabaeva ar fi soția lui Vladimir Putin
De asemenea, s-a zvonit recent că Alina Kabaeva nu ar fi amanta lui Vladimir Putin, ci o „soție secretă”, care i-a născut trei copii. Chiar fosta gimnastă a provocat astfel de zvonuri atunci când a apărut în public cu o verighetă pe degetul inelar. Jurnaliștii au aflat, totodată, și unde locuiește fosta gimnastă împreună cu copiii săi, și anume, la moşia de la Valdai a lui Vladimir Putin.În prezent, Kabaeva încearcă să își sporească influența în Rusia, pentru „promovarea” sa cheltuind milioane din trezoreria rusă.Vladimir Putin, trădat de presupusa sa parteneră?
S-a zvonit și că Vladimir Putin ar fi fost trădat de presupusa sa iubită. La sfârșitul lunii iunie, președintele rus a fost informat că fosta gimnastă ar avea de ceva vreme o aventură cu unul dintre ofițerii din echipa ei de bodyguarzi. Liderului de la Kremlin i s-ar fi prezentat și dovezi în acest sens, relatează canalul SVR General Telegram.Liderul de la Kremlin a reacționat foarte calm la această veste, precizează sursa citată, și nici măcar nu a încercat să afle numele noului favorit al concubinei sale. Potrivit angajaților Serviciului Federal de Securitate care sunt apropiați de președintele Rusiei, „bătrânul armăsar a cedat rău”.

De Informatiacluj.ro

InformatiaCluj.ro este un site de stiri din Cluj-Napoca, Romania, care ofera actualizari despre evenimentele si noutatile din oras si din regiune.