Sursă foto: stiridecluj.ro

Ieri, 8 ianuarie, a avut loc un accident rutier în Feleac. Potrivit informațiilor inițiale, trei mașini au fost implicate în incident, în care se aflau patru adulți și o minoră. Din cauza impactului, au fost rănite cinci persoane, care au fost transportate la un spital pentru a fi investigați mai amănunțit.

Salvatorii au găsit trei mașini puternic avariate la fața locului și o altă mașină parțial avariată. Trei persoane erau încarcerate într-o mașină și au fost eliberate în siguranță de către pompieri. Alte două victime au primit îngrijiri medicale. În cele din urmă, au fost transportați la spital o minoră de 15 ani, trei femei între 38 și 57 de ani și un bărbat de 41 de ani.

Toți erau conștienți și cooperanți, acuzând dureri la coloană și prezentând escoriații. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor în timp ce acordau primul ajutor calificat. La misiune au participat o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ.

Polițiștii din Cluj au declarat că, în data de 8 ianuarie, în jurul orei 09.00, a avut loc un accident rutier pe DN1 E60 în Feleacu. Potrivit informațiilor inițiale, a fost o coliziune față-spate între un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani și un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, care circulau din direcția Cluj-Napoca spre Feleacu.

Autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 57 de ani. Cinci persoane au fost rănite în accident și au fost transportate la un spital pentru investigații. Traficul rutier a fost afectat aproximativ 45 de minute. Testările alcoolscopice au arătat rezultate negative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.