Sursă foto: monitorulcj.ro

Membrii Step Up Dance, o școală de dans pentru copii din Cluj-Napoca, au avut un sezon excepțional, câștigând numeroase burse și 30 de locuri întâi la competiții naționale, internaționale și mondiale.

În perioada octombrie-decembrie 2022, ei au obținut 12 locuri doi și 6 locuri trei la competiții naționale și internaționale, precum și 8 titluri de campioni mondiali, 3 titluri de vicecampioni mondiali și 6 titluri de locul 3 la campionatul mondial.

Copiii au primit, de asemenea, burse pentru studii în Croația, Italia și România și au obținut trofeul pentru cea mai bună școală de dans. Instructorii școlii de dans Step Up Dance Center au muncit fără încetare pentru a-i ajuta pe dansatorii lor să își atingă potențialul maxim și rezultatele muncii lor sunt evidente în numeroasele premii și burse câștigate.

Este o mândrie pentru întreaga comunitate din Cluj-Napoca să vadă cum tinerii dansatori de la această școală de dans respectată excelează la nivel național și internațional. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă viitorul pentru acești performeri talentați. Fără îndoială, acestea sunt doar începuturile pentru acești tineri campioni în devenire.

Cine sunt cei de la Step Up Dance Center?

Step Up Dance Center este o școală de dans pentru copii din Cluj-Napoca, condusă de o echipă de instructori dedicați care consideră că dansul este ceva important în viața lor. Școala a fost înființată în 2007 și, de atunci, instructorii au încurajat pasiunea pentru dans a elevilor lor, ajutându-i să atingă nivele înalte în acest domeniu.
În ultimul an, elevii școlii se mândresc cu 16 trofee mondiale, 38 de trofee internaționale și 60 de trofee naționale. În plus, mișcarea și coregrafia îi fac pe elevi să călătorească într-un univers paralel, o lume de vis, și îi învață să fie disciplinați și să se bucure de arta dansului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.