Sursă foto: stiridecluj.ro

Un elev care se deplasa pe o trotinetă a fost implicat într-un accident la intersecția Piața Ștefan cel Mare cu strada Posada. Conform relatărilor, mașina a pornit de la semafor în momentul în care culoarea era verde, însă elevul a traversat strada pe trecerea de pietoni în ciuda faptului că semaforul pentru pietoni era în acea fază roșu.

Șoferul se deplasa dinspre Piața Ștefan cel Mare și a oprit la semafor, respectând culoarea roșie. Ulterior, când semaforul a devenit verde, întreaga coloană de autovehicule a început să se miște. Imaginile video relevă că, la secunda 25, elevul a apărut de pe strada Posada și a accelerat pe trotinetă, ignorând semnalizarea roșie pentru pietoni. În urma acestei acțiuni, a fost implicat într-o coliziune cu un autoturism care circula în mod regulamentar.

”Din cercetările preliminare s-a constatat că un minor de 11 ani, aflat pe o trotinetă, s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, moment în care a fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani.

În urma evenimentului rutier, minorul a fost preluat de un echipaj medical. Testarea cu aparatul etilotest a bărbatului a indicat rezultat negativ. Sunt continuate cercetările urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul”, a transmis Poliția Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.