Sursă foto: servuscluj.ro

În după-amiaza zilei de marți, pe strada Bistriței din Dej, a avut loc un incident de muncă grav. În timp ce se afla la o bandă de producție, un bărbat a suferit o accidentare în care și-a pierdut un braț, ca urmare a faptului că utilajul a smuls brațul lucrătorului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat de aproximativ 50 de ani care a suferit o leziune gravă la nivelul unui membru superior. Din primele informații, victima era conștientă și a fost preluată de echipajul SAJ în vederea transportului de urgență la spital”, a declarat ISU Cluj.

„La data de 8 august a.c., în jurul orei 14:15, Poliția municipiului Dej a fost sesizată despre faptul că un bărbat, care se afla în interiorul unei fabrici, din municipiul Dej, ar fi suferit leziuni grave la nivelul unui membru superior.

Polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat, de 55 de ani, care și-ar fi prins brațul într-un sistem de tip bandă transportoare. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat de urgență la spital”, a declarat și IPJ Cluj.

Investigațiile sunt în desfășurare în legătură cu presupusa săvârșire a infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a determina toate detaliile în care a avut loc incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.