Sursă foto: servuscluj.ro

Primăria Cluj-Napoca a finalizat și recepționat alte 250 de locuri pentru biciclete în spații securizate, în următoarele locații: strada Fântânele numărul 59, strada Donath numărul 194, strada Primăverii numărul 2, aleea Brateș, parcarea de pe strada Fabricii numărul 4-5. Fiecare spațiu are o capacitate de 50 locuri. Acestea sunt alocate conform HCL 412/2020 cu modificările și completările ulterioare, cu un tarif anual de 56 lei.

Cererile pentru obținerea unui loc de parcare pentru bicicletă pot fi depuse online, pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, accesând următorul link: https://www.e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/.

Spațiile securizate au caracteristici precum: sistem de securitate cu 3 camere de supraveghere video, sistem complet de tip senzor cu transmitere avertizări prin SMS, sistem securizat de acces pe bază de card, sistem de alimentare cu energie electrică bazat pe panouri solare fotovoltaice, iluminat LED.

În Cluj-Napoca, alte 477 locuri de parcare pentru biciclete au fost realizate anterior și sunt distribuite cetățenilor în 10 spații dedicate (Băișoara, Mogoșoaia, Primăverii 8, Primăverii 20, Minerva, Tulcea 21, Tulcea 29, Vlaicu 60, Muresului 58, Parking Hașdeu). În plus, pentru alte 4 noi spații în cartiere, Primăria Cluj-Napoca este în procedură de obținere a autorizațiilor de construire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.