Prin stagiile de practică, angajatorii au posibilitatea de a cunoaște și atrage în cadrul companiei lor tineri pe măsura cerințelor companiei lor, pe care îi pot forma, îndruma și ulterior angaja pe termen lung. Prin urmare, acestea reprezintă o sursă bună de viitori angajați.

În continuarea demersului început în 2019 de către CONAF prin ”Pactul pentru muncă” s-a dezvoltat proiectul ”SurprisING”, un program de stagii de practică pentru 245 dintre cei mai buni studenți de Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați.

Companiile înscrise în program vor aloca un mentor pentru unul sau mai mulți stagiari ( până la 5), mentor care va fi remunerat prin proiectul ”SurprisING” pentru coordonarea stagiului.

Dacă domeniul afacerii tale face parte din următoarele industrii vizate de proiectul nostru, respectiv: bioeconomie, sănătate, energie, mediu și schimbări climatice, tehnologia informațiilor și a comunicațiilor, spațiu și securitate, eco-nanotehnologii și materiale avansate, înscrie-te pe formularul: https://conaf.ro/surprising/

Acest program s-a creat la inițiativa Universității ”Dunărea de Jos” Galați și CONAF.

 

Dacă vrei să afli mai multe informații, scrie-ne la adresa de mail: office@conaf.ro

 

Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

 

Vezi articolul original Vrei angajați competenți? Contribuie la formarea lor încă din stagiul de practicăExpressPress