Sursă foto: servuscluj.ro

UNTOLD caută peste 2.000 de voluntari entuziaști, pregătiți să trăiască o aventură completă în universul magic din Cluj-Napoca, în perioada 3-6 august, la cea de-a opta ediție a festivalului.

Voluntarii reprezintă o componentă extrem de importantă în organizarea festivalului UNTOLD. Făcând parte din echipa care creează anual o experiență unică pe durata celor patru zile și patru nopți de festival, aceștia pot să lucreze inclusiv alături de artiști și DJ-i internaționali invitați.

Peste 2.000 de persoane, cu vârsta de peste 16 ani, sunt așteptate să se alăture echipei de voluntari pentru ediția din 2023 a festivalului UNTOLD. Perioada de înscriere online se desfășoară între 9 mai și 8 iunie, prin intermediul site-ului https://untold.com/volunteers. După încheierea acestei perioade, voluntarii vor fi selectați, iar cei aleși vor primi răspunsul până la data de 20 iunie 2023.

Cei care se înscriu în programul de voluntariat pentru UNTOLD 2023 pot alege departamentul în care doresc să activeze: Acces, Acreditări, Angels, Backstage, Check-in, Resolution, User Experience sau Stewarzi.

Aplicațiiții pot selecta cinci opțiuni de departamente și vor fi repartizați într-un singur departament în funcție de disponibilitatea locurilor și de ordinea în care a fost realizată selecția. Voluntarii selectați vor participa la sesiuni personalizate de pregătire și instruire înainte de a fi încadrați în echipa respectivă. În 2022, UNTOLD a avut 2.000 de voluntari.

UNTOLD este clasat printre cele mai mari 10 festivaluri din lume și se va desfășura în acest an, între 3 și 6 august, în Cluj-Napoca. Acest loc magic își va deschide din nou porțile pentru participanții din întreaga lume, contribuind astfel la scrierea celui de-al optulea capitol UNTOLD.

La ediția de anul acesta, fanii se vor bucura de prezența artiștilor precum Imagine Dragons, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alesso, KSHMR, Salvatore Ganacci, Amelie Lens, Boris Brejcha, Camelphat și Marco Carola. Alți artiști vor fi anunțați în curând de organizatorii experienței UNTOLD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.