O cisternă şi o maşină s-au ciocnit, duminică, pe DN 1, în judeţul Cluj, iar două persoane au murit. Traficul în zona localităţii Şaula este complet blocat, scrie News.ro.

Victimele sunt doi tineri din Vaslui, șoferul de 23 de ani al autoturismului și o femeie de 24 de ani care călătorea împreună cu el, spre Oradea. Impactul a fost atât de violent, încât mașina mică s-a transformat într-un morman de fiare, iar cei doi oameni din ea n-au avut nicio șansă să supraviețuiască.

„Conform primelor cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că un tânăr de 23 de ani, din judeţul Vaslui, care circula cu autoturismul înspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor şi cisternă), condus de un cetăţean ucrainean, în vârstă de 51 de ani. Din nefericire, echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul tânărului de 23 de ani şi a pasagerei, în vârstă de 24 de ani, aflată în autoturism”, a transmis IPJ Cluj.

Foto: ISU Cluj / Captură video

Sursa citată a precizat că testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autotrenului a indicat rezultat negativ.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Şaula, comuna Izvoru Crişului. În accident au fost implicate o autocisternă şi un autoturism puternic avariat. În autoturism se aflau încarceraţi un bărbat şi o femeie de aproximativ 30 de ani care, din păcate, prezintă leziuni incompatibile cu viaţa”, a transmis ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că cisterna era goală şi nu sunt raportate scurgeri de carburanţi.