Sursă foto: servuscluj.ro

Noaptea trecută, o casă din Baciu a fost cuprinsă de flăcări, necesitând intervenția mai multor echipaje de pompieri pentru a stinge flăcările. Pompierii au luptat câteva ore pentru a evita propagarea focului la alte două locuințe aflate în apropiere.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit și o bucătărie de vară, situate într-un complex de locuințe de pe strada Transilvaniei, localitatea Baciu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 2:00, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SAJ.

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului, casa de locuit și anexa ardeau generalizat, cu pericol de extindere la alte două case situate la o distanță de aproximativ 5m. Operațiunile de stingere a imobilului, construit pe două nivele și cu o suprafață ce totaliza aproximativ 300 mp, au durat aproximativ două ore și au împiedicat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit”, a declarat ISU Cluj.

Din fericire, nu a fost necesară acordarea de asistență medicală în urma incidentului. Pompierii au rămas la fața locului pentru a stinge focurile care încă ardeau și pentru a elimina eventualele consecințe negative.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.