Fiecare om care este de partea binelui încearcă, în felul lui, să oprească războiul terifiant care a îngrozit omenirea zilelor noastre. Și unde am putea mai bine să milităm pentru pace dacă nu la locul de muncă. Este și cazul unui fotomodel celebru, care vine cu o propunere inedită și greu de refuzat.

Un fotomodel vrea să îi trimită o scrisoare lui Putin, prin care să îi transmită o promisiune apetisantă și ademenitoare, greu de refuzat. Primii pași, cunoscuta femeie care trăiește din modelling, i-a făcut chiar de la începutul războiului.

Ea a pozat în trecut dezbrăcată pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la războiul lui Vladimir Putin din Ucraina. Vorbim despre fotomodelul Caprice Bourret de 51 de ani care crede pe deplin că nuditatea ei chiar ar putea avea un rol important în tentativa de a pune capăt conflictului inuman.

Declarații surprizătoare
Fotomodel
Iată ce a declarat celebrul model, cu ocazia lansării unui film, la New York.

„Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”.

Caprice mai spune că i-ar plăcea să-i provoace dictatorului rus un atac de cord, dar se întreabă, ca și mulți alți oameni maturi, chiar și copii, dacă președintele rus mai este în viață.

„Am auzit un zvon că e mort. Și îmi fac griji pentru înlocuitorul lui. S-ar putea să fie și mai rău”, a declarat ea.

Cine este Caprice Bourret

Caprice Bourret este un fotomodel, moderatoare și actriță americană. A apărut până în prezent pe prima pagină a nenumărate reviste ca GQ, Cosmopolitan, Esquire, Vogue, Maxim și FHM. În martie 2000 a pozat și în Playboy. Ea a fost aleasă ca „GQ Magazine’s Woman of the Year” și i s-a acordat de trei ori premiul „International Woman of the Year”.

Caprice Bourret s-a născut la 24 octombrie 1971. Ea este astăzi cunoscută ca fiind femeie de afaceri, cântăreață, model, actriță și personalitate de televiziune americană. Locuiește la Londra, unde își conduce compania By Caprice.

Bourret a urmat cursurile liceului catolic mixt Bishop Amat Memorial High School din La Puente, California, și a absolvit clasa 1989.

Bourret a apărut pe mai mult de 250 de coperte de reviste, inclusiv Vogue, GQ, Cosmopolitan, Esquire, Maxim, FHM, Playboy, și în ediția Swimsuit Issue a Sports Illustrated. A fost numită cea mai sexy femeie din lume de către News of the World, Femeia Anului de către GQ și Femeia Internațională a Anului de către Maxim, trei ani la rând. A apărut în campanii publicitare de televiziune pentru Diet Coke și Pizza Hut.

Chiar dacă are 51 de ani, ea este energică, arată foarte bine și are curaj, motiv pentru care a avut curajul de a-i transmite și liderului cel mai de temut al lumii o propunere destul de indecentă.