Sursă foto: servuscluj.ro

Un individ din Turda, aflându-se sub influența drogurilor, a sustras luni seara un vehicul parcat pe o stradă din oraș. Proprietarul automobilului a anunțat imediat autoritățile de poliție, iar făptașul a fost prins la intrarea în Cluj-Napoca.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 17:50, Poliția municipiului Turda a fost sesizată cu privire la furtul unui autoturism din municipiu. În baza sesizării, polițiștii au efectuat, cu celeritate, verificări în teren, fiind obținute informații că acesta se îndreaptă înspre municipiul Cluj-Napoca.

În acest context, a fost organizat un filtru rutier, autoturismul în cauză fiind interceptat la scurt timp de la sesizare, de către echipajul Secției 6 Poliție Cluj-Napoca, pe strada Calea Turzii, din Cluj-Napoca. Polițiștii au constatat că la volan se afla un bărbat, de 41 de ani, din Turda. Din primele cercetări a reieșit că acesta a sustras autoturismul, aflat parcat pe marginea părții carosabile, neasigurat și cu cheile în contact.

La testarea cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, au declarat polițiștii clujeni.

În cauză, forțele de poliție desfășoară investigații pentru a lua măsuri legale în ceea ce privește infracțiunile de furt în scop de utilizare și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.