Categorii
Stiri

Un bărbat din Turda, arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

Decizia a fost luată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, vineri, 6 octombrie, în condițiile în care bărbatul din municipiul Turda s-a sustras de la urmărirea penală, după ce polițiștii au găsit în casa acestuia două tipuri de droguri de mare risc, potrivit Poliției Române.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus în aplicare miercuri, 4 octombrie, un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Turda, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, în urma percheziției au descoperite și  ridicate 139,15 grame de 3-CMC și 20,8 grame de 4-CMC (ambele din categoria drogurilor de mare risc).

„Având în vedere că persoana bănuită s-ar fi sustras de la urmărirea penală, la data de 6 octombrie 2023, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile, cu începere de la data punerii în executare a mandatului de arestare”, a transmis sâmbătă Poliția Română, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, în cursul aceleași zile, persoana în cauză a fost depistată, instanța dispunând arestarea sa preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de Biroul Tehnic și Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Turda – Biroul Criminalistic, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

De Informatiacluj.ro

InformatiaCluj.ro este un site de stiri din Cluj-Napoca, Romania, care ofera actualizari despre evenimentele si noutatile din oras si din regiune.