Sursă foto: stiridecluj.ro

Un individ în vârstă de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reținut după ce a lovit un polițist cu mașina. În plus, acests nu deținea niciun fel de acte legale.

În data de 16 iulie, aproximativ la ora 2:30, bărbatul de 43 de ani se deplasa cu un autoturism pe strada Târgului, în localitatea Cătina, iar la intersecția cu DJ 161F, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un agent de poliție din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla.

După acest incident, bărbatul a acroșat cu oglinda un alt agent de poliție aflat în filtrul rutier, rănindu-l, după care a părăsit locul accidentului.

Ulterior, s-au efectuat investigații, din care a rezultat că bărbatul nu avea permis de conducere și că autoturismul pe care îl conducea avea montate plăcuțe cu numere false de înmatriculare.

Pe baza acestor constatări, individul este cercetat pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni: vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul cu numere false și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.