Sursă foto: stiridecluj.ro

Comuna Florești va beneficia de o alocare financiară de 750 de milioane de euro, distribuite pe diverse programe, cu scopul de a susține dezvoltarea localității.

”Peste 750 de milioane de euro, fonduri nerambursabile, vor intra în comunitatea floreșteană. Aici mă refer și la Spitalul Regional de Urgență. De asemenea, Muzeul de Istorie, finanțat prin PNRR, unde se lucrează la proiectul tehnic și urmează să fie scoasă la licitație execuția.Toate proiectele însumate sunt peste 750 de milioane de euro.

Discutăm inclusiv de parcul de peste 4,2 hectare. Vom depune proiectul pentru a obține finanțare europeană. Deja a fost atribuită licitația, iar acum intră în ultima linie dreaptă pentru a fi prezentat proiectul. Urmează verificarea încă 30 de zile, după care vom trece la execuția propriu-zisă a acestui parc”, a transmis Bogdan Pivariu, la Ziua LIVE.

Cel mai recent proiect aprobat este construirea unui Campus integrat pentru învățământ dual, în valoare de peste 21 de milioane de euro, care va fi edificat pe un teren de 30.000 de metri pătrați aparținând USAMV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.