Sursă foto: servuscluj.ro

Un bărbat a suferit răni multiple și a fost transportat la spital după ce o creangă de copac a căzut peste el într-o pădure din Valea Drăganului. Deoarece zona era dificil accesibilă, echipele de salvare au apelat la intervenția elicopterului SMURD.

„Pompierii de la Detașamentul Huedin intervin în aceste momente pentru a asista un bărbat peste care ar fi căzut creanga unui arbore, într-o zonă greu accesibilă de pădure de pe raza localității Valea Drăganului. Bărbatul a fost scos de sub creangă de către localnici, care l-au transportat ulterior cu un autoturism de teren spre ambulanța SMURD, ce se îndrepta spre locul solicitării.

Victima a primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD, fiind vorba despre un bărbat de 59 de ani, conștient și cooperant. La o primă evaluare, prezintă contuzii în zona pieptului și a spatelui. În apropierea barajului de la Valea Drăganului a aterizat și elicopterul SMURD de la Jibou, iar ambulanța se îndreaptă spre locul unde se află acesta. Am intervenit cu o autospecială și o ambulanță SMURD”, a declarat ISU Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.