Accidentul a avut loc, joi seară, 26 ianuarie, pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei. În urma impactului, femeia a fost operată de urgență, copilul ei neputând să fie salvat.

Un cetățean britanic, de naționalitate libaneză, a lovit o femeie, în timp ce aceasta traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni, a transmis Poliția Română, într-un comunicat.

În urma accidentului, acesta a fugit de la fața locului. A fost prins pe aeroportul din Cluj, în timp ce încerca să plece din țară. „Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara”, a mai transmis Poliția.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, iar bărbatul a fost prins la aproximativ 4 dimineața, după aproximativ nouă ore.

Surse din anchetă au precizat pentru Libertatea că autoturismul implicat în accident era închiriat. Vehiculul nu a fost încă găsit pentru a fi dus la expertiză. Totodată, potrivit unor surse, în mașină se afla și iubita britanicului, aceasta fiind căutată în prezent de autorități.

El urmează să fie adus la București, unde va fi audiat în prezența unui translator.

Șoferul britanic care a lovit o femeie însărcinată pe trecere Foto: Poliția Română

Femeia lovită a pierdut sarcina

În prezent, femeia este internată la Spitalul Pantelimon, unde a fost transportată în urma accidentului.

În urma impactului, femeia, care era însărcinată de 8 luni, a fost operată de urgență. Copilul nu a putut fi salvat de medici.