Startup-ul TypeLess optimizează procesele repetitive de introducere de date, extrage informațiile relevante din documente și le pune la dispoziția clienților sub formă de date digitale.

TypeLess identifică și selectează cele mai importante date din documente fizice sau digitale, folosite apoi pentru a completa câmpuri predefinite în contracte sau sisteme de management de date.

Startup-ul automatizează extragerea informațiilor din facturi digitale, bonuri sau chitanțe fizice. Aceste date sunt organizate în funcție de criterii personalizate, validate și pot fi apoi importate cu ușurință în orice program de contabilitate.

În industria de HR, imobiliare sau auto, TypeLess poate fi folosit pentru a scana și extrage informații din cartea de identitate sau pașapoarte și completarea automată a contractelor de angajare, închiriere sau vânzare.

TypeLess poate fi adaptat și folosit cu ușurință în orice industrie care folosește procese standard, repetitive de captare și prelucrare a datelor. Soluția are atât o variantă pentru desktop, cât și una de mobil.

Folosind platforma, clienții petrec cu până la 90% mai puțin timp cu introducerea manuală a datelor și au parte de un proces automatizat care exclude eroarea umană.

TypeLess este un startup fondat în 2022 de Cătălin Crișan și are deja un portofoliu în creștere de clienți din România și străinătate și urmărește să își dubleze cifra de afaceri în 2023.

CITEȘTE ȘI: VTEX Accelerator, proiect de accelerare și incubare pentru startup-uri

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |