Sursă foto: stiridecluj.ro

Sute de locuitori din Cluj au fost forțați să-și petreacă sărbătorile de Crăciun în întuneric din cauza unei avarii majore la rețeaua electrică a județului. Zone precum Huedin, Feleac, Poieni, Valea Drăganului, Râșca, Mărișel, Măguri Răcătău, Mănăstireni, Mărgău, Huedin, Călățele, Beliș, și parțial Florești și parțial Cluj-Napoca au fost afectate, rămânând fără curent.

În Cluj-Napoca, întunericul a cuprins aleea Garofiței, aleea Hortensiei, aleea Ursului, precum și străzile Cetinei, Colonia Făget, Crișan Mircioiu, Dianei, Dinu Lipatti, Făgetului, Ferifii, Foișorului, Hodai, Isif Sava, DD Roșca, Sfânta Maria, Terra, Ulmului, Valea Caldă, Valea Chităului și Zona Dosul de la Coada Teleacului, iar și aleea Valeriu Bologa.

Locuitorii din Florești au exprimat nemulțumiri față de companie, acuzând-o că nu tratează cu seriozitate nevoile cetățenilor.

,,Hai mă, iarăși fără lumină? Știe cineva ce „avarie” mai este acum?”

,,Rușine în fiecare an ne lăsați fără lumina sau gaz!”

,,Nici Ceaușescu nu lua curentul în seara de Crăciun”

,,Crăciun fericit Electrica … Daca nu aveți curent , să știți că nici eu nu am” , sunt unele dintre mesajele lăsate pe un grup destinat locuitorilor din Florești.

Reprezentanții Electrica Furnizare au comunicat că furnizarea curentului electric urma să fie restabilită în zonele afectate în jurul orei 23:00 sau 23:15. Cu toate acestea, mulți locuitori din Florești au semnalat că această estimare nu s-a concretizat.

,,Oameni buni de la Electrica mai aveți 4 minute până la remediere,vă place in seara de craciun sa lucrați ca negrii pe stâlpuri???Mulțumiri statului corupt de 34 ani și investiții „0”,vă mulțumim in numele celor 70 mii de abonati din Floresti, sper să vă săturati cu carnea care ați primit-o in seara asta de la toți o seara faină”, a spus o femeie.

În plus, situația nu a fost rezolvată nici până în prezent pe unele străzi din Florești. Conform primelor informații, străzile Șesul de Sus și Urușagului încă se confruntă cu lipsa alimentării cu energie electrică.

Cu aproximativ o săptămână în urmă, o altă avarie majoră a provocat lipsa de energie electrică în zeci de străzi din Feleacu, Dezmir și Cojocna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.