Sursă foto: servuscluj.ro

Străzile Mihail Kogălniceanu și Universității din Cluj-Napoca vor deveni pietonale, după finalizarea lucrărilor de modernizare. Decizia a fost luată în unanimitate de către comisia de circulație a municipiului Cluj-Napoca.

”Comisia de circulație a municipiului Cluj-Napoca, cu unanimitate, a adoptat decizia de pietonalizare a străzilor Kogălniceanu, Universității, Iuliu Maniu, după cum urmează:

Accesul pe aceste străzi va fi permis doar riveranilor. Inclusiv autobuzele școlare vor putea intra pe străzile Kogălniceanu-Universității, doar pentru a aduce și a prelua elevii spre/de la școală. Iar în privința străzii Iuliu Maniu, aceasta va fi pietonalizată de la Piața Unirii și până la strada Baba Novac.

De asemenea, s-a luat decizia ca strada Baba Novac să rămână deschisă traficului, pentru a face legătura între străzile Avram Iancu și Bulevardul Eroilor”, a afirmat primarul Emil Boc.

În urma deciziei de pietonalizare, străzile Mihail Kogălniceanu și Universității vor fi accesibile doar riveranilor, echipajelor de urgență și distribuitorilor de marfă. În plus, comisia de circulație a decis inversarea sensului de circulație pe strada Hermann Oberth, de ieșire dinspre strada Brătianu către Bulevardul Eroilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.