Informația zilei despre Simona Halep! Fostul campion de tenis Ilie Năstase a vorbit despre scandalul în care este implicată Simona Halep după ce a fost acuzată de dopaj.

Ilie Năstase a acuzat Agenția de Integritate a Tenisului că o discriminează pe Simona Halep „pentru că este româncă”. Sportiva a fost audiată în aceste zile la Londra și urmează să primească un răspuns în două săptămâni, în dosarul în care este acuzată de dopaj.

Ilie Năstase, despre Simona Halep: Poate să revină chiar și după doi ani

Ilie Năstase susține că Simona Halep ar trebui să primească un aviz favorabil. Cu toate acestea, dacă sentința Simonei nu va fi în favoarea ei, fostul sportiv este de părere că Simona Halep poate să revină chiar și după doi ani de pauză, fiind încă tânără.

„A durat prea mult, după mine, toată treaba asta! Eu ştiu, când am avut problema cu Serena (Serena Williams-n.red), că noi în trei zile am rezolvat problema, că ne-am dus noi peste ei.

Nu înţeleg! Eu ştiu că Simona nu a mai putut să joace turnee şi probabil că a pierdut mulţi bani. Depinde de decizia care se ia. Decizia trebuie să fie în favoarea ei, ca să ceară banii. Da. Are 31 de ani. Dacă ai fost numărul 1 mondial, nu uiţi tenisul în 2 luni sau în 8 luni”, a declarat Ilie Năstase.

CTP îi ia apărarea Simonei Halep

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre cazul Simonei Halep și susține că sportiva nu și-a introdus în mod deliberat în organism substanțe dopante.

„Pata pe viața și cariera ei nu poate fi ștearsă, deși, repet, nu cred că este vina ei și nu a făcut asta în mod conștient. Vă spun că, dacă s-ar demonstra că Simona Halep și-a introdus în mod deliberat în organism substanțe dopante, eu nu mai scriu nimic despre tenis! Înseamnă că nu m-am priceput nici la om, nici la sport, dacă Simona a făcut așa ceva!

Nu pot să cred, pentru că am urmărit-o atâția ani și niciodată n-am văzut la ea o încercare de a trișa în timpul jocului, așa cum fac multe jucătoare: tot felul de trucuri, de tertipuri, pauze medicale și încercări de a frâna adversarul când e pe val. N-am văzut-o niciodată făcând așa ceva!”, a declarat Cristian Tudor Popescu, pentru prosport.ro.