Se rupe coaliția?! Prim-ministrul Marcel Ciolacu a venit cu detalii referitoare la coaliția de guvernare. El a precizat dacă aceasta se va rupe, așa cum a spus liberalul Robert Sighiartău.

Se rupe coaliția

Se rupe coaliția?!Nu există niciun risc de rupere a coaliției, spune prim-ministrul Marcel Ciolacu. Șeful Guvernului a comentat atacul liberalului Robert Sighiartău și a spus că nu îl deranjează opinia acestuia.

”Nu există niciun risc de rupere a coaliţiei, vă răspuns dumneavoastră, nu domnului Sighiartău. În rest, urez succes colegilor mei. Sunt opiniile dânşilor, nu stau eu să le comentez. Nici nu mă deranjează”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Aflat la o conferință la Ministerul Transporturilor, premierul a mai spus că argumentele acestuia nu sunt cu substanță. Dacă erau, spune acesta, atunci ar fi existat o dezbatere pe această temă. Din acest motiv, Marcel Ciolacu spune că nu îl deranjează comentariile liberalului.

Marcel Ciolacu ar vrea să încolțească PNL într-o poziție de neînvins

Marți, deputatul PNL Robert Sighiartău a afirmat că președintele PSD, Marcel Ciolacu, urmărește să încolțească PNL într-o poziție de neînvins. El spune că Ciolacu crea să-i oblige pe liberari să accepte liste electorale comune până în decembrie.

Sighiartău a sugerat că obiectivul lui Ciolacu este să obțină președinția României, iar pentru a realiza acest lucru are nevoie de un PNL slăbit pentru a-și legitima candidatura în turul doi, dacă se va afla în competiție cu George Simion.

”Noi dacă vom merge în varianta asta, e clar că PNL riscă să dispară”, a afirmat Sighiartău.

El a subliniat că, până în decembrie, PNL ar trebui să-l demită pe Ciolacu. Acesta a mai spus că PNL trebuie să se străduiască să repare ceea ce s-a stricat în ochii electoratului.

El se referea al momentul când PSD a venit la putere.

Ciolacu

Sighiartău nu mai reprezintă de mult poziţia oficială a PNL

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a anunțat că Robert Sighiartău nu mai reflectă punctul de vedere oficial al PNL.

Această decizie vine ca urmare a criticilor aduse de acesta la adresa PSD și a pachetului de măsuri fiscale prezentat public de Guvern.

”Domnul Sighiartău nu mai reprezintă de mult poziţia oficială a PNL şi dacă e să ne uităm pe declaraţiile sale publice, sunt centrate exclusiv pe cât de rău, de apocaliptic este scenariul următor, cât e rău e partidul din care face parte.

Nu aş comenta ce a spus pentru că săptămână de săptămână avem câte o ştire de genul ăsta din partea domnului Sighiartău” spune el.

În ceea ce privește negocierile pentru coaliție, Ionuț Stroe a transmis că:

„La ora actuală, agenda celor două partide care construiesc această coaliție este destul de evidentă”.

El a subliniat că ministrul Finanțelor a fost lăsat de Ciolacu să se ocupe, alături de PNL, de o parte din măsuri.