Sursă foto: servuscluj.ro

Compania de Apă Someș S.A., operator regional sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, progresează în extinderea rețelei de canalizare în localitatea Livada din comuna Iclod. La acest moment, proiectul a atins un grad de finalizare de 60%.

” Ne bucurăm că, din banii Consiliului Județean, vom reuși să aducem canalizarea publică în casele a circa 165 de noi familii din Livada. Ne dorim ca, până cel târziu în vara viitoare, întreaga investiție să fie finalizată și recepționată, astfel încât cetățenii să beneficieze de un serviciu public integrat, furnizat la standarde occidentale”, a afirmat Președintele Consiliului Județean Cluj-Napoca, Alin Tișe.

Investiția implică extinderea conductei de canalizare pe o distanță de 4.8 kilometri și a conductei de refulare pe aproximativ 1.2 kilometri. Pentru asigurarea funcționării eficiente a rețelei, se vor construi două noi stații de pompare a apelor uzate menajere.

Cu o valoare de 5.055.077 lei, fără TVA, această investiție este finanțată de Consiliul Județean Cluj prin intermediul Fondului de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID), alimentat de redevențele și impozitele pe profit percepute de către Compania de Apă „Someș”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.